Ciorba a la grec

de ella 87 in Ciorbe, 5 Ian 2015 | 6370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • orez
  • un borcanel de smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Am fiert pulpele impreuna cu o ceapa, sare si vegeta... dupa ce au fiert, ceapa am scos-o, carnea am taiat-o bucatele. 
Morcovii i-am dat pe razatoare, am spalat orezul si am pus la fiert impreuna cu supa... am lasat sa fiarba orezul, morcovul si am pus carnita peste.
Intre timp am frecat galbenusele cu smantana si cu putina supa ca sa nu se taie... am adaugat aceasta compozitie peste supa dar nu cand da in clocot, pentru ca oul o sa iasa zdrente.

La sfarsit acriti ciorba dupa plac si adaugati patrunjel.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc á la grec